Sauerlandgids.nl

Welkom op Sauerlandgids.nl
Het online magazine over het prachtige laaggebergte Sauerland in Duitsland.

Sauerland informatie


Hotel zoeker

Bezienswaardige steden en dorpen

Sauerland tips

Hotel zoeker

Vakantieparken

Even er tussen uit, boek een arrangement


Zin in een korte vakantie of een lang weekend weg maar u wilt niet al te ver en lang rijden? Dan is het Sauerland een uitstekende keuze.
Binnen een paar uur rijden bent u aangekomen in één van de populairste vakantieregio's van onze oosterburen. In dit fraaie middelgebergte is het meer dan goed toeven. Bossen om in te wandelen, water om op te varen of in te vissen, en gezellige stadjes en dorpen om te bezoeken, Sauerland heeft het.

Veel hotels bieden scherp geprijsde arrangementen aan. Bijvoorbeeld 3 nachten slapen en 2 betalen. Dit inclusief een uitgebreid ontbijt. Ook zijn mogelijkheden om diners bij te boeken zodat het u om het eten u niet meer druk hoeft te maken. Daarnaast zijn de wellness en spa arrangementen bijzonder in trek. Hierbij is het gebruik van de sauna- en zwembaden inbegrepen. Voor een ieder is er zo wel een arrangement te vinden. Kijk en vergelijk en profiteer van onderstaande aanbiedingen.

Lekker eten en drinken arrangementen

Vakantiewoning in de Harz
Het Sauerland is door de betrekkelijke korte afstand snel te bereiken vanuit Nederland. Ideaal voor een weekendje weg of zomaar om er even tussen uit te zijn. Wat dacht u van een arrangement naar Winterberg.
Het schitterende berglandschap nodigt uit tot wandelen en actief bezig zijn. Ook tal van andere activiteiten zijn in de hotels als in de omgeving te ondernemen. Op Sauerlandgids.nl is hierover van alles te vinden.

>> Steden en dorpen in Sauerland