Sauerlandgids.nl

Welkom op Sauerlandgids.nl
Het online magazine over het prachtige laaggebergte Sauerland in Duitsland.

Sauerland informatie


Hotel zoeker

Bezienswaardige steden en dorpen

Sauerland tips

Hotel zoeker

Vakantieparken

Weekend Winterberg: boek een arrangement

Winterberg is waarschijnlijk het meest bekende plaatsje in het Sauerland en vooral bekend om de eerst echte skipistes die binnen een paar uur rijden bereikbaar zijn voor Nederlanders. Ook in de andere seizoenen is Winterberg meer dan de moeite waard om te bezoeken. Wandelen en fietsen kan men hier naar hartelust doen en wie van watersport houdt zal zich zeker vermaken op één van de vele meren die in het Sauerland te vinden zijn. Op het gebied van historie en cultuur is in de omgeving van Winterberg ook genoeg te doen. Al met al is er veel te ondernemen in dit deel van het Sauerland en zal men zich zeker niet hoeven vervelen.

De vele aanwezige hotels bieden speciale weekend arrangmenten aan. Wij hebben een aantal aantrekkelijke aanbiedingen voor u geselecteerd. Alvast een prettig weekend in Winterberg toegewenst.

Weekendje Winterberg Vakantiewoning in de Harz
Het Sauerland is door de betrekkelijke korte afstand snel te bereiken vanuit Nederland. Ideaal voor een weekendje weg of zomaar om er even tussen uit te zijn. Het schitterende berglandschap nodigt uit tot wandelen en actief bezig zijn. Ook tal van andere activiteiten zijn in de hotels als in de omgeving te ondernemen. Op Sauerlandgids.nl is hierover van alles te vinden.

>> Steden en dorpen in Sauerland